About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

25 Balesan

  1. dupi nami saha?.. kawit ti manten?
    nepangkeun ah… *nyolongkrong*

  2. Nepangkeun, sim abdi Irwan, kawit ti Garut linggih di Jogja.
    Dupi nu kagungan blog itu teh saha namina nya?

    *punten upami basana kirang nyunda, margi lami ngumbara*

    Cag.

  3. Sami sim kuring ti aalit di tanah sunda, namung ayeuna di malang jawa timur, kumargi milarian ‘cicis’. Mudah-mudahan atuh blog (sanes go blog nya?), anu sahanya? ieu teh, tiasa kanggo ngabangbrangkeun manah sim kuring pami nuju sono kalembur.

  4. Ieu teh blog saha atuh? Cik ngaku…hihihih..saleresna ieu blog nu Kang Deni Wahyu, di http://ngacapruk.blogspot.com, Kang Yulian Firdaus http://yulian.firdaus.or.id sareng sim abdi, http://miramarsellia.wordpress.com. Mung duka yeuh kontributor nu sanes kamarana nya…sok tiiseun kieu geuning.

  5. iyaah ,ngiring bingah seueur urangsunda geuning, simkuring oge pangumbara, ayeuna di sidoarjo,dupi sampeyan nami saha dimanalinggih,punten campur2bahasana,diantosnya , nuhunupamidiwaler.

  6. upami bade ngiringan ngadamel naskah kasaha kedah ngirimna, teh mira..

  7. punten.. ngiring leleson ah…

  8. punten ah … ku ayana blog ieu teh meni bagja kacida karaosna ku abdi mah …

    nepangkeun yeuh abdi anu lahir di bandung, ageung di bandung teras ngumbara ka nagarana hitler.. teras ayeuna nuju ngumbara di malang …🙂 …

  9. Ngiringan….ngajerit !

    Numawi abdi ge nuju ngumbara, mangkaning mani tebih. di Bali

    Bingah we atuh baraya…nepangkeun !

  10. Kang Irwan, nepangkeun sok sanaos telat oge margi nembe mendakan milis ieu.
    Baraya, palih mana Garutna?, ari mertua indah abdimah di Jayaraga, mung abdi ayeuna nuju di norwegia.
    Insya’Allah sasih payun bade ninggal landasan pacu mantan kadeudeuh, he….he…anu nuju aya di Kalimantan teras ka Bandung nembe ka Garut.
    Salam kasadayana anu masih mikancinta bahasa sunda
    DD

  11. #15 Abdi mah di Bandung

  12. abdimah ti sumedang……………..

    saha maneh? ujug-ujug pipileun wae

  13. Nepangkeun sim kuring Rhie urang Bandung aseli..
    teu sawios ku abdi disimpen di blogroll kitu?
    supados gampil ngelinkna
    hatur nuhun…

  14. Salam kenal….ti simkuring yeuh…..Wilujeng wayah kieu wae

  15. duuuhh…meni bingah nya seueur baraya didieu….

  16. ieu ge aya yeuh bog sunda nu sanesna……

    sanajan masih kopi paste

    http://www.patromax.com

  17. Duh ngiring bingah pisan sayahmah didieuteh..
    ternyata seueur baraya nya didie nu urang sunda oge..
    Yu ah urang dolanan dina dunia “maya” ieu nya baraya sadayana

  18. teh mira, kang jay, sareng kang wahyu … mana atuh kok nggak di lanjut saung ranggon teh … yu ah yu ah

  19. ngiring ngariung ah🙂

  20. matak reueus, loba keneh baraya nu ngamumule basa sunda, kusaha deui nu baris ngamumule basa sunda, ari lain ku urang sunda, diantos karya-karya pangarang sunda dina wujud carpon atanapi nu sanesna !!

  21. abdi arie, lahir d sukabumi, ageung d ciamis, ayeuna ngumbara d bogor… sunda poreper…..
    salam kenal wae ka balarea……..

  22. Terus terang abdi bangga jadi urang sunda!!! Soalna ari urang sunda mah hade basa jeung baraya!!!

  23. I know this web page offers quality depending posts and other
    data, is there any other website which gives these things in quality?

  24. Somebody essentially assist to make critically posts I might state.
    This is the first time I frequented your web page
    and to this point? I surprised with the research you made
    to create this particular submit extraordinary. Fantastic job!

  25. Paragraph writing is also a excitement, if you be acquainted with then you can write
    if not it is complex to write.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: