Vampir Ngadu Jajaten

Punten abdi teu terang saha nu nyerat ieu. Kenging ti milis internal. Nyuhunkeun widi ka nu nyerat diposting didieu nya.

Aya vampir tiluan keur ngumpul di gunung rek ngadu jajaten.

Nu pangkolotna ngomong, “Tungguan sakeudeung …” belesat! ngapung.
DUA MENIT geus balik deui bari sungutna getih wungkul
“Kaciri lembur itu?”, ceuk manehna bari nunjuk ka lebah kenca.
Enya ..” ceuk nu duaan deui
“Ku aing kabeh jelema di dinya beak getihna disedot”

Giliran nu kadua, “Dewekeun …”, belesat! leungit saharita
SATENGAH MENIT geus mucunghul deui bari sungutna jeung irungna pinuh ku
getih
“Kaciri kota nu itu?”, ceuk manehna bari nunjuk ka lebah katuhu.
“Enya ..” ceuk nu duaan deui
“Ku dewek saat kabeh getihna disedot”

Nu pang ngorana teu loba omong, ngabelesat leungit saharita!
LIMA DETIK! geus datang bari getih ngucur keneh tina beunguetna
“Kaciri tihang listrik nu itu?” ceuk manehna bari nunjuk ka tengah
” Enya ..” ceuk nu duaan deui
“Ku uing bieu teu kaciri…!”

33 Balesan

  1. wakakakak .. aduh teu kuat hayang seuri …

  2. bener, sarua kuring ge teu kuat hayang seuri!

  3. asa di lembur sorangan maca blog ieu. sapopoe basa inggris asa sono basa lembur. hayu urang mumule basa sunda.

  4. Wuaaahahahahahaaaa……. gelo gelooooooo……
    Nyeri beuteung teu kuat seuri…..

  5. Sugan teh tihang listrik nu disedot getihna, ari pek teh nabrak tihang nya…
    Teu nyambung tapi teu kuat hayang seuri

  6. di kantor cengar-cengir sorangan,, da batur mah teu ngalartieun. mun d translate ka basa indonesia ge teu lucu jiga basa sunda na hahahahah….

  7. Aink teu kuat hayang seuri,kukuring di doakeun nu boga carita ieu cing katampi amal ibadahna gues nyageurkeun kasono kuring nu hayang balik ka bandung……..ti kalimantan timur

  8. Hehehheheh sae pisan

  9. Wakakakaka…
    Hade pisan lah….
    POL

  10. ieu carita lucu pisan teu kuat nahan seuri sanajan sorangan, cing neangan deui anu leuwih lucu

  11. Aduh punten, tos sepuh ge masih ngabarakatak

  12. Huahahaha ku uing mah mun panggih jelema nunulisna rek diajak jogol.

  13. Warakakakakakak………
    Klasik… tapi masih keneh bodor…..
    wakakakakakak………

  14. aduh… lucu pisan… hatur nuhunnnnnnn
    bhuaaaahaahaaaaaaaaaa….

  15. duh maaf, saya salah masuk

    (kok nyasar ke sini ya…)

    Artinya dong… pada bilang lucu pisan

  16. heueuh euy lucu pisan asa ingeut ka barudak bandung salamnya kasadayana urg sunda ti kuring di balikpapan kang meonk tea,salam oge ka barudak brother hood sareng barudak vespa ha…ha……..belekok-belekok

  17. aduh, aku kan orang jawa. kok pake bahasa itu c… aku nyasar tadi….
    tapi kata pacar aku itu lucu bangged……..=))

  18. Ah no comment sayah mah..

    nu pasti mah cai panon merebey teu kuat nahan seuri…

    aya aya wae..

  19. teu aya postingan deui

  20. Anjing…goblog…aing era kiih na calana,teu kuat hayang seuri..beuteung beuki nyeri nahan seuri tas dahar kupat tahu lada teuing!

  21. lucu pisan kang, wah teu kuat seuri wae hahahaha

  22. wuaha ha ha ha 1rb x . . .
    bener alus oge eta euy
    aya keneh . .
    kagok disebut edan lah
    seuseurian sorangan

  23. ngabejaan weh ieumah… mun maca carita ieu ulah bari nginum sprite… bakal bijil deui. aing oge dititah ngagantian monitor weh kunu boga warnet.

  24. ciganamah vampirna nyeri beuteng.. ubarna diadukeun jeung tihang listrik…

  25. kang ameh seueur nu nganjang klik weh dideu http://www.autosurf-floweb.net/?ref=satria dijamin halal

  26. teu kuaaaaaaaaaaaaattttttt nyeri beuteung pisaaaaaaaannn

  27. whuahahahaha….. nyeri kulit sapatu!!! seuri wae yeuh…………. whuahahahahah……!!!

  28. hheu”” heu”” hheu “”

    kurang seeur ah critana “”

  29. Hayang seuri pisan.. Brakatak.. Nepika gelas pareupeus d bumi teu ka ciri da seuri teu kuat pisan.. Hahaha

  30. hanjakal kakara kabaca aeyeuna, mun tibahela mah geus seseruian ti bareto keneh meureun, top lah

  31. alah, lah, lah, lah, beak tisu urang sabelah euy,,,, ngabarabay tina bujur – -bujur, geloooooooooooooooo

  32. Hi webmaster ! Thanks so much for your article, it’s so helpfull to me, nice day🙂
    Best free classified website : http://nullads.com

  33. Cosa intendi per “me lo consigliate?” Se u00e8 per la qualitu00e0 dei filmati assolutamente si, sono le immagini andate in onda negli stati uniti sott Click http://d2.ae/hool090730

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: