Wilujeng

Ngahaturan wilujeng ngajalankeun ibadah shaum dina sasih Ramadhan 1418 H ka sadayana nu shaum. Ka nu teu shaum nya wilujeng oge lah *gagaro teu puguh*. Mugi-mugi urang sadayana dipaparin rahmat ku Allah SWT.

2 Balesan

  1. asa rada aneh, ari postingna kaping 2 Oktober 2007, tapi ucapan wilujengna kangge shaum 1418 H (kirang langkung sapuluh tahun kapengker)…
    Lepat nyerat atanapi telat posting?

    Hatur nuhun, ti abdi (opick) nu batalna mung 2 dinten.

  2. Sampurasun… nepangkeun… kumawantun sim kuring ngaluuhan ieu empat

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: