Wilujeng Sumping

Wilujeng sumping di blog Béja, blog nu dihaturkeun ku urang Sunda, nganggé basa Sunda.

7 Balesan

  1. kaanggo pisan situs ieu.. HIDUP PERSIB!

  2. salam kenal kang… nembe menakan blog sunda teh.. mani reueus, hatur nuhun.

  3. Alhamdulillah karaos reueus pisan mendakan ieu blog janten titatadi abdi ngaos ieu blog ngan pas ngaos si Kabayan seuri sorangan jeung cirambay bakat kuresep, maklum da kuring teh jauh ti keluarga, baraya jeung kota kembang, hatur nuhun katampi pisan.
    Salamna ka warga Bandung,
    Dede
    Hammerfest-Norwegia

  4. Sampurasuuuun🙂 punteun aya jalmi teu ieu teh, simkuring ngiring niis yeuh dina bangbarung sakeudapmah cape hehe tos lulupatan…
    nuhun ah

  5. Duh menu waas asa di lembur sorangan yeuh…
    Sok atuh urang ramekeun rorompok ieu nya, tong hilap ah sumping ka rorompok simkuring nya nu tos reyot hehehe..

  6. hoodia…

    nice site dude….

  7. sok atuh diapdet …supados haneuteun..

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: