Tambihan Rupi-Rupi Hitut

Jalma nu sholeh (teuing..)
Mun tos hitut langsung wudlu.

Jalma nu tos operasi
Biasana ngantosan hitut heula nembe tiasa emam bubur..(nyambung teu…??)

Jalma nu hitut wae
Anu teu miceun 3 dinten (ngawartosan ieu mah…)

Jalma nu efisein
Bari hitut bari miceun

Jalma nu kreatif
Bari ngalukis hitut

Jalma nu ngarusak suasana
Nuju ML hitut

Tiasa ditambihan deui ku nu sanes.. pami aya diantos!

About these ads

163 Balesan

  1. jelema nu teu eling
    hitutna di rekam

    jelema teu sopan
    hitut dina irung mitoha

    jelema nyaho tata krama
    hitutna lemes

    jelema burung
    hitutna make toa di masjid

  2. hitut nu merdu
    hitut na penyanyi

    hitut nu saeutik
    hitut jelema miskin

    hitut nu baseuh
    hitut geus kahujanan

    hitut nu jeung bukurna
    hitutna tukang sirop

    hitut nu dua kali
    hitutna urang madura

    hitut nu mulek
    hitutna knalpot

    hitut nu bau
    eta mah hitut maneh

    hitut nu seungit
    hitut nu abdi (teu percaya bisa di tes yeuh)

    ari nu ngongongkeun hitut
    jelema nu euweuh gawe

    kawas urang-urang

  3. euh.. pasti weh atuh nu hitut mah medut…

  4. hhaha.
    edan uy..
    orang sunda mah da kreatip atuh, hitut wae jadi bahan seuseurian..
    bener?

  5. dina kitab bulugulzenal hitut kabagi 4 bagian
    nukahiji hitut mu’min nyaeta hitut anu teudisada oge henteu bau ( melepes haneut )
    nukadua hitut muslim ieumah disada ( duuuuut ) tapi teu bau
    nukatilu hitut kafir etamah nya ngabeuleudug jeung mulek kaambeuna ( hitut sia )
    nukaopat hitut munapik ieumah teudisada ngan bauna jiga cubluk maneh
    Note…..
    Aya hitut walaubikuladah
    nyaeta hitut anu kacandak sareng rerencangannana
    ” Riwayat Eusleum BIN Ceuleupeung

  6. aya deui!
    Jelema hawek,
    Jelema lamun hitut di harudum ku sarung ulah batur

    jelema telenges,
    hitut dina sarung duaan jeung pamajikan,
    sanajan pamajikan teterejel teu buru-buru dikaluarkeun tepi ka bau hitutna beak,

    ah dasar teu hideng………

  7. hitu teh manrupakeun anugrah
    di emut-emut
    sakali hitut bisa di harga keun 35 rb
    contona ata tatangga hese hitut
    beuteungna di usapan ku bawang bodas
    beak sakilo
    anu hargana 35 rb
    kakara bisa hitut
    ( kahartos meureun )

    tah pami hitut teh mangrupa salah sawioskanikmatan ti Alloh kudu di syukuri ( lain di carekan kanu hitut teh )

    • Jadi intinamah, hitut teh masih baraya urang.. hade goreng ge keun we da dulur urg, ngan omat… mun deuk hitut, punten, punten, punten ieumah sanes teu ngahargaan, tiasamah wartosan heula simkuring sangkan aya waktu jang 10 menit waemah jang lumpat hula.

  8. edan…………………….
    jangar……………………

  9. tong “hitut “wae atuh gentos geura ku “BEKOK”

  10. jelema belegug
    nu geus hitut di ambuan

    jelema euweuh gawe
    neangan saha nu hitut (moal kapanggih siah, ngabejaan weh urang mah, soalna da nu hitut na ge ngilu neangan)

  11. dasar belegug jelema ayeuna mah
    nu kitu mah lain hitut deuleu……da baheula tug nepi kiwari can aya hitut dibahas tuntas……jadi lain hitut ngaranna ari ditulis di blog mah……paling ge disebutna ….hitut goblog……

  12. nurutkeun salah sahiji pendapat, dina hitut teh aya zat nu bisa nyuburkeun tumbuhan, jadi mun hayang hitut sok we tonk di tahan, bisi jadi panyakit. asal ulah hitut keur solat atawa keur ngaji bisi BUDUG BUJUR goblog!!!!!!!!

  13. hitut kasep
    hitut na sim abdi
    hitut goreng
    hitut nu di goreng
    hitut persib
    etamah hidup persib
    hitut adianto
    etama utut adiyanto pemaen catur

  14. Hitut Ucing Puuuuuuussssss ngeong, ngeong,

  15. Hitut tukang fitnah
    Hitut anu melepes, teu sada (jadina patuding – tuding)
    biasana hitut anu kieu bau pisan

    Hitut jalma pelit
    Sosoranganan di juru
    nepi beak bauna ku sorangan diambeu

    Hitut jalma jail
    Lamun keur ngariung hayang hitut, api – api ngageserkeun korsi supaya teu ka denge medutna

  16. Hitut anu ngenah
    keur hitut ngagorowok sing tarik

    Hitut anu senang
    hitut kana seeng (pasti disadana senang………..)

    kela hayang hitut heula…….

  17. Hitut nu bauna lada, jalma nu loba dahar cabe

  18. Hitut anu bisa jadi jalma senang.
    nyaeta hitu dina luhureun seeng, dengekeun soran, seenaaaang.

  19. diantos deui ach rupi-rupi hitutna……
    heheheheh……..

  20. hitut jelema senang nyaeta anu hitut dina seeng. pasti disada
    senang……….
    hahahahahahahah.

  21. caraarageur jang?
    dewek jiga nu ebleng seuseurian sorangan di warnet maca tulisan ttg hitut tinu teu areling
    lah pokona mah hidup hitut!!!!
    teuing dewek teu pupuguh neangan “hitut” tina google. ai pek loba keneh geuning nu edan ngabahas hitut. sarua jeung dewek nu euweu gawe neangan hitut na internet

    • sarupa siga abdi, nuju eweuh gawe, neangan weh ka gugel (google) trek weh, nulis hitut. ai pekteh seu eur geuning nya anu ngabahas hitut.. ah dasar indonesia…

      • sanes indonesia tpp sunda kang

      • Hitut abdi mani gede kang mani ngageder ka na sapatu rarencangan … hitut abdi caritana diasupkeun kana palastik laju ditalian ,,, laju diasupkeun kana kulkas… barang kegisukana dicandak laju dipencet eta mani nyuara tuuut kitu kang eta kang mani bau endog…

  22. kumaha pami hitut gede, bari bau jeung mineng
    asupna kana katagori mana tah ?!?!

  23. Alah-alah, ieu teh hareeng sadayana hitut ditareangan lain duit?! Euweuh gawe pisan. Etah Abah Jajam mani emut keneh kana “senang-senang hitut di seeng”. Asa kapungkur pisaaaan.

  24. hitut KW hiji mah aseli produksi pun bapa. Panjang ngalagu, ageung stereo sowantenna, tur remen …. (punten pih..:D)

  25. iseng2 muka google nulis ” hitut “…ari pek teh geuning dibahas hitut….sugan teh moal aya…dasar bodor….

    Pokokna hitut anu seungit mah hitut anu geulis ( nyaeta abi pisan )he,,,,,,

  26. pa ajeungan,abdi bade tumaros upami nuju shaum “hitut” dina cai batal,teu?

  27. Cobaan barudak …………….
    Peuting-peuting keur internetan
    Hitut melepes, ambeu kusorangan tepika seep………
    Ngenahna leuwih ti NARKOBA jigana

  28. Angin atawa gas anu kaluar tina kerod salawe dinamian hitut atawa medut upami di kampung abdi dinamian welu.

  29. pardu hitut aya 5:
    1. Niat anu jazim
    2. narik nafas anu panjang
    3. Muntang kana barang anu aya di sagigireun (manehmah kana irung muntangna)
    4. Ngadegeng (ngaheujeun) sataker kebek
    5. ngararaoskeun sabari narik napas panjang lalaunan

    pek lakonan……

  30. ceuk para ahli kimia
    hitut teh gandung zat CO-3
    nu bisa nyengharkeun rasa tunduh..

    jadi mun ker begadang tuluy karasa tunduh
    isep w bau hitut sing jero…
    eta mah arek hitut sorangan atanapi hitut batur, sarua wae..
    komodeui hitut sim abdi..
    dijamin cenghar nepi k isuk…

  31. Aya dua budak ngobrol, maranehna pa agul2 bapana hideung…
    ceuk nu hiji “bapa abi mah ah kulitna ge kabehanana hideung”
    ceuk nu 2 “komo bapa abi kulitna hideung, nepi kukuna ge hararideung(geus ngabengkel meureunnya?)
    ceuk nu hiji “bapa abi oge hok bakat ku hideung, panon na wae euweuh nu bodasan… sok naon deui?”(budak nu hiji asa geus meunang da euweuh deui awak jelema nu bisa katingali hideung)
    cuk budak 2 teh”komo bapa abi mun hitut di kamar bisa nepi ka poek….”(sugan mah si solar…)
    budak hiji “tungkul teu bisa deui ngajawab”

    seuri tu euy!

  32. hahahahahahahahaha……………………………..

  33. dasar jelema saruruf kana hitut…tapi gokil euy

  34. kuring mun hitut sok di plastikan,ke di bekokeun ka batur….hyong nyobian???

  35. Ngiringan ngabahas hitut, ieu topik berharga keur nu garelo…. kieu yeuh cobian, nambul jengkol 10, teras keun ku nambul endog asin, terakhir eman bubuy hui nu can asak…tunggu 2 jam 35 menit produksi hitut berkualitas dimulai, begitu kaluar eta si hitut….wah jigana 4 imah kabagen bauna…sangat berkualitas hitut anu bahan dasarna nu tadi tea…cobian gera!!

  36. HIDUPPPP……HIIIITTTTUTTTTTT……MERDEKA

  37. Hitut nu bau karbit, bisa disundut pasti ngabeledug…

  38. ngiring bingah akh_
    salain ngenah bisa ngaluarkeun farfum nu asoy pisan bauna, tapi hitut sehat coy,.!!
    tapi kade hitut oge bisa jdi alat transfer energi. Contona, jelema nu awakna gede bisa transfer lemak tah tina hitut, komo mun adu bujur jeng bujur. wah bisa2 bergetar seluruh tubuh…!!!
    Ajibbb,,,,

  39. hitutna hp sorana blutut..tut.turut..tutut..

  40. nyanghareupan lebaran,keler suuk teh,di buka tutupna..cenah???terus asupan hitut anu parantos 3 dinten henteu miceun,tos kitu ditu2p deui cenah kelerna,tah engke pas lebaran mangga cobian..suuk fermentasi buatan mang hitut..

  41. kalo bisa jgn masalah kentut. yang kira kira lebih lucu di bacanya.

  42. Abi ge nembe tos Hitut…. aduh… meni nikmat Kacida…..

  43. Rerencangan hitut teh ieu yeuh : modol, ngawelu, ngaheujeun, kababayan, mencret, (nu mencret mah etanateh sok bau hangit kabakar teuing meureun) buyatak, koneng, meledek, ongkek, terusss nepi ka mabok……

  44. Hitut nu ngonah mah, dina angkot berang2 bari panas penumpangna pinuh… bayangken nu hitut aya 5 urang weh, mantaaaaaaaaaaaaaaap ! JIgana supirna langsung turun mogok….

  45. kade ati2 eta masalah hitut..awewe geulis oge lamun kanyahoan hitut wah….geus weh beak geulisna oge…..

  46. hitut geuleuh..
    hitut silaing…

    hitut indah..
    hitut kuring…

    hitut teu eucreug..
    hitut nu diposting kana blog..

    jelema teu eucreug..
    nu mostingna..

  47. sarua jeung silaing….hehe

  48. tadi beurang uing hitut 4 kali sorana aya nu jiga sora bangkong “krewooookkkk” rada baseuh meureun

  49. goblog siah

  50. hidup … bravo…hitut

  51. skali hitut ttp HITUT !!!!!!!!!!!!!!!

  52. Hitut baong..
Hitut nu ditarulis didieu nu meakeun pulsa uing.. Naha bet daek deuih uing maca tulisan nu garelo.. Nu narulis hitut gelo.. Nu maca burung.. Nu ngomentaran boloho.. Nu teu maca rugi, nu teu ngomentaran epilepsi.. Nu teu seuri busiat !

  53. ayeuna usum peuteuy, setiap hitut pasti meledek sok cobaan ngakan peutuy 2 papan nu sapapan dikulub nu sapapan atah…hebat gera…..busiat babaturannana bekok pedah bekokmah rada ngota saeutik…….lieurrrrrrr….

  54. jelema nekad.
    hitut dikana irung presidenkeun

    jelema murtad
    hitut ditungkup ku sorban di ambeukeun ka ajengan

    jelema soleh
    hitutna sengit japaron

    jelema sakarat
    teu hitut geus dua taun

  55. Jelema handap asor lamun hitut sosoranganan…tapi mun geus hitut nyilikitik seuri sorangan………jelema buaraong hitut gede oge teu karasaeun…..jelema nyantri hitut oge pura2 teu hitut….jelema gumasep….hitut bau oge ceuk manehnamah seungit…jelema boloho teu hayang hitut oge neangan cara kumaha supaya hitut…jelema kurang duit bari leumpang bari hitut tapi teu miropea kana hitutna …jiga maneh….jelema goblog bari hitut bari nonggeng….hidup hitutttttttt

  56. jalma sadis….
    mun hitut bari ngaheujeun rawu tinabujurna..terus dibedol terus ditungkupkeun kana irung batur……

  57. tamabahan :

    jalma jeger/jawara
    mun hitut katingali taratoan hehehe

    jalma sinden
    mun hitut sorana melengking hahahaha

  58. Coba jawab :
    Hitut santri kejo kumaha ?………………………..
    Hitut santri budug kumaha ? ……………………….
    Hitut santri teu boga duit kumaha ? ………………….
    Hitut dian sastro mah jigana teu bau-bau teuing ….NYA???
    hitut maneh kumaha?…………………
    ke ke ke ke ……..hayang hitut……..aduh tobattt……

  59. hitut-hitut naon nu ngenah jeung teu k ambu?
    hitut bari ngadahar kadu jd moal bau hitut

  60. Edan ieu blog, nu keur stress kudu maca ieu dijamin cageur tah stress…
    eh btw ari CLUB PECINTA HITUT aya teu?
    Hidup HITUT……!!!!!!!

  61. hitut na jawara
    mun hitut make tenaga dalam

  62. hitut uing mah tara laun2, tingbeledug siga bom atom

  63. hitut uing mah teu bau…

    ngan perih kana panon… hahaha…

  64. tapi lamun hitut sagawayah, bisa-bisa di perkarakeun di meja hejo….aos salajengna dina blog simkuring

  65. gelo…ieu nu ngabahas hitut…aink nepi nyeri kulit beuteung..
    hidup..hitutlah…

  66. hitut anu isinan
    hitutna di tahan trus…dikaluarkeun lalaunan suganteh moal disana ari pek teh nngu…..k

  67. hitutna jalma nu rurusuhan:
    HITUTurubun subuh subuh muru sumur. Rukutut nungkup tuur tur bujur muruput….. purucut bukur wungkul….
    *kade macana tong bari manyun* he…he…
    tadina mah moal ngomentar … ariteun leungeun hideng nakolan kibor…..

  68. sok naha kunaon cenah pangna di namian hitut..? ..pangna di namian hitut teh kulan taran pak celetut..? nah.. ayeuna kumaha anu pak sedut atanapi anu pak pelepes….? anu paksedut bujur butut… anu pak pelepes .. bujur tepos….
    seuri barudak…………

  69. Salam..,

    Hitut Nenek Moyang jiga sora Bom Atom jelegur..jelegur..jelegur anncuurr…!

    Hitut Jurig-jurig jarian gentayangan..Cenah Baceo piisaann.. euh, eoh, akh. celepot2, nquik2, crot2 puaass..hihihi. cek2..

    Hitut PunBiang.. sapertos tembang kasura geutih cimataan.., meok..,ngeong…,puuss..hehehe..amis teh..!

    Upami Hitut si a’A ieu mah.. hahaha pais tahu gumujeng ngembang kadu..Cs..Ces..Ces, mangga wae perhatoskeun ti caket teu nganggo lipen oge piiss…!
    Hatur nuhun..cup cup akh..!

  70. SEUEUR PISAN NU NGINTUN TULISAN PERKAWIS HITUT…
    TAPI TEU AYA NYA NU NGINTUN HITUTNA LANGSUNG…

    MANGGA DI ANTOS… KINTUNANNANA

    SALAM HITUT….
    DUUUUUT……

  71. Abdi gaduh hitit yang sdh diawetkan kirang langkung 3 Kg, berkwalitas baik tur bauna oge kacida…..

  72. urang mun ka hitutan ku kolot hirup bakal barokah………

  73. urang saumur hirup can pernah ngadenge hitut mama udi…..

  74. bi hoyong dihitutan ku julia estel sugan bauna bs jd sengit,komo deui mun hitut jng bukur”na .hidup hitut,krn jd nikmat kana sgl

  75. kapribadian jalma dina hitut.,.,
    1. jalmi sombong hitut na ditarikeun
    2. jalmi nu teu gaduh ka era mun hitut kaluar sareng bukurna
    3.jalmi tega mun hitut indit ka sawah jadi ngahiliwir kamamana
    4.jalmi pedit mun hitut saetik2
    5. jalmi euweuh gawe maca kapribadian jalmi dina hitutna

    • 1. Hitut nu sehat : nyaeta hitut nu kaluar jeung bukurna terus d pake masker bengeut ,, khasiatna ;
      a; kulit bengeut jadi lemes

      b: warna kulit jadi kuning langsat

      c; aura dina bengeut bakal katinggali cahayaan

      d; sengitna moal lengit saminngu

  76. urang ngadu hutut yu!!!

  77. kumaha weh.,ceuk salira, asal tetep mash bisa hitut..syukur na kacida bungah.haha

  78. Kmaha urang nyieun paduan suara hitut.
    Hade pisan tah pasti.
    Asup muri

  79. Atawa orkestra hitutz

  80. Hitut nu bau hangit eta teh hitut anu diolahna asak teuing….. ceuk kasanamah hitut anu tutung….. gosong jadi weh bau hating……. eh hangit

  81. Hitut jalma nu pelit
    hitutna di mpet,,, mpet,,, perepet
    hitut nu bau
    hitutna ngaliwatan pabrik tai
    hitut nu seungit
    hitutna ngaliwatan pabrik parpum
    hitut nu lumpat
    disadana prat pret prot
    hitut nu boros
    hitut jeung barayana
    kela hayang medut heula,,,,
    hitutna jalma susah ngaleungissss
    hitutna nu saeutik2 cing cirining jalma eraan boga beungeut cepot
    wareght,,,,

  82. wah,,, banyak jalma kaga salaladar dan kaga waras
    masalah gas saja yang ada pada pantat baraya bahas, kaga ada gadag, saya kababawa hayang ngasaan gas yang ada pada pantat yang mantap!!!!
    wah,,, rasanya kaya apa????
    awas macanya jangan calangap-calangap tar ada gas yang nyasar pada baham baraya,,,, tar anda kalabakan hayang salawasna ngasaan rasana gas pantat!!!!! cag ah. wasalam

  83. sapa yang banyak gas pantatnya,,, hayang lah saya ngasaan,,,, asal jangan yang badag-badag sama barayanya,,, tar saya kaga dapat nafas,,, bahaya kalaw saya wafat gara-gara gas pantat

  84. Di hiji tempat aya pertandingan hitut, juri apal mana hitut nu hade jeng nu hade pisan sabab kabeh hitut ceuk jalma-jalma nu aya didinya pasti hade dan dikagumi jalma-jalma nu aya didinya jigana kbek ti budak nepi ka aki2 jeung nini para pengagum hitut di kampung eta hitut di reka unggal poe supaya nimbulkeun kasenangan. anu jadi juara dina perlombaan hitut harita nyaeta jelema anu hitut dina luhur seeng tamaga anu geus dimodifikasi corongna sangkan ngaluarkeun sora nu dipikameumeut….. harita samemeh hitut manehna narik tanaga dalam geus muncak dikaluarkeun sakaligus ….sorana…..SENANGGGGGGGGG……..gerr harita jalma2 keprok langsung eta jelema digotong ka panggung di nobatkeun jadi juara hitut bulan eta.

  85. goblooooggggg…….edan….

  86. garndeng barudak…kana hitut2 dijajadikeun

  87. raresep gening nya ari kana hitut mah.yeuh hitut nu aya bukuran atuh!!!!!!

  88. Santri nu kahitutan ku guruna hese rek tamat

  89. kumaha carana ngieun hitut anu berkualitas. .?
    HIDUP HITUT. . . !

    • Dahar peutuy 2 papan, endog asin, bubuy hui nu satengah asak, cuci mulutna buah cangkudu, terus nonggeng 2jam, hitut berkualitas siap diedarkan…sok cobian!!!

  90. anying… Mulek,
    sumpah biukna teu katulungan
    EDA……N!

  91. sunda mah is the best euy……..

  92. jalma nu sial lamun hitut jeung bukur-bukur na
    jalma nu teu jujur lamun hitut sok tuluy nyalahkeun batur
    jalma nu stategis lamun hitut sok bari seri ngagakgak ameh nutupan sora hitutna……………………
    jalma nu belegug jalma nu nahan hitut mang jam-jam lilana…………………….
    jalma nu berwawasan jalma nu apal iraha kuduna hitut
    jalma nu percaya diri jalma nu yakin yen hitutna seungit
    jalma nu sadis jalma nu hitutna bari di beukepkeun ku leungeun tuluy di beukepkeun ka irung batur
    jalma nu isinan jalma nu hitutna teu di sada tapi ngarasa isin sorangan……………………………
    jalma nu misterius jalma nu hitut tapi batur euweuh nu nyahoeun…………………….
    jalma nu sakti lamun hitut bari make tanaga dalem..

  93. ha..ha…ha…
    hidup SUNDA……………

  94. brut dijuru brot dipanto ngalayah ditengah imah hartosna..busiattt , kababayan…..nu muntaber tea meureun

  95. Jalma nu bageur
    Mun hitut sok ngabagi-bagikeun ka sakabeh babaturanana, tur mastikeun kabeh baueun.
    Jalma veteran perang
    Mun rek hitut sok ngagorowok “kadeeee hittuuuuuut!!!” bari tangkuban nyumput.

  96. Ka para pemuja hitut wilujeng boboran…..

  97. abdi meuni senengpisan kana hitut,hitut abdi wangi

  98. HAHHHHAHAHAHAHAHAHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Jelma anu beriman
    ngisep hitut manehna sorangan

    Jelma anu PNS
    tos hitutna 13 kali

  99. hitut nu hade
    hitut nu bisa mareuman lilinn

    jago mun aya nu bisa wkwkkkkk

  100. hitut sepi euyyyy

  101. GEUS EUREUN HARITUTTEH ???

  102. cing barudak damel ku hidep kalimat tina kata2 di handap ieu :
    1. HITUT
    2. HARITUT.
    3. HARARITUT

    • 1. SI SAPRI HITUT DI JURU (SORANGAN)
      2. SI SAPRI JENG BATURNA TILUAN HARITUT (SAKELOMPOK AYA SABABARAHA HULU)
      3. KELOMPOK SI SAPRI, KELOMPOK SI OYOD, KELOMPOK SI ODI BASA KEUR RAPAT HARARITUT (SABABARAHA KELOMPOK DIKALI SABABARAHA URANG)

      LAMUN DIJIEUN KATA KERJA ETA HITUT TEH BOA KIEU:
      HITUT (KK BIASA)
      DIHITUT (KK PASIP)
      LAMUN KK AKTIF KUMAHA NYA…
      KIEU MEUREUN
      MENG-HITUT
      BER-HITUT
      TER-HITUT
      WAHHH GOBLOG LIEURRRRRRR

  103. jalma nu teu kuat nyeri beuteung
    hitut na brat bret brot, hehehe

    hitut aww subuh2
    wes,,wes,,wes,, Nguk(bari ngahejen genah)

  104. nu hitut ulah disalahkeun sabab peres nu ngaluarkeun na ge

  105. hidup hitut lahh!!!bekok mah henteu

  106. ngomong masalah hitut aya hitut nu pang canggihna nyaeta hitut di warnet

  107. hitut nu panggedena nyaeta hitu t nuna siceel,meledek lamun na mobil kaluar jeung bukur2na,,da eta seer teuing barang tuang sarupaning runtah jeung kurupuk ojay…pokona mah meledek we…mun keur demo ngenahna bari hitut,,

  108. hitut adalah sebuah kesuksesan yang tertunda kalau sudah berhasil pasti busiyaaaat….prepet,,,hitut jelema hawek mun hitut diambuan kusorangan siga nu ulah we di ambu ku batur teh!!

  109. ari hitut teh warna na kmh nya???sigana mah menurut simkuring mh hitut warnana koneng!!naha???sabab ari hitut eta campuran antara waduk jeung angin>>>jadi we koneng>>>>>hahahahah

    • Henteu…ah warna hitutmah hejo kolot…sok gera nganggo sempak bodas teras hitut cing tarik teras tinggali na sempak tea…pasti HEJOOOO>>>>>

  110. eungeus ah lieur mikiran hitut mah

  111. aya nu bade hitut sok mangga /..

  112. abi kan keur hitut di kelas apek2 aya pak guru kalakah pak guru hitut di kelas kalem dek hitut heula ?

  113. 12345 duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt bau

  114. 123456789010hitutttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt bauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kahambenaaaaaaaaaaaaaaaaa ku baturrrrrrrrrrrrrrrrrrr ceuk baturrrrrrrrrrrrrr ihhhhhhhh meledekkkkkkkkkk shhhhhhh etaaaaa bnuuuuuuuuuuuuuuuu hitutttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
    [brooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooot]

  115. dandut hitut bau aya nu ngintip euy lalu duuuut ih bau u u

  116. alah siah…jabaning hitut abdi mah tiasa ngarusak lapisan ozon..

  117. jelema nu sarakah hitut na di amean kusorangan
    jelema te eling lamun hitiut seserian
    jelema te sopan hitut di tariken
    jelema nu korat hitit mun hitut sok dituntut…..
    ges we ah …. jang ke dai….
    hidup hituuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…………………………..ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

  118. Hitut Katumbiri : Mun sora hitut na gunta ganti….ti…ti…ti….

  119. hitut pelukis
    hitutna warna warni

  120. I’ve been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site. Reading this info So i am glad to express that I have an incredibly just right uncanny feeling I came upon just what I needed. I so much no doubt will make sure to don?t omit this site and provides it a glance on a relentless basis.

  121. Whoa! This blog looks exactly like my old one!
    It’s on a entirely different topic but it has pretty much the same page layout and design. Outstanding choice of colors!

  122. Bottom-line: Good to use for small files particularly if are not for your
    usual computer. Furthermore, nobody can be very sure if the
    subconscious is even brought to bear; it may
    still be perfectly locked away inside a torrent of psychology that isnt taken into
    account. It could be better to have a very bootable disc that could diagnose
    drive and memory problems and still provide the Windows recovery environment
    to regenerate your backup on the same or even a new hard drive.

  123. Thanks for the suggestions. Singles population is simply a single
    aspect we deemed in analyzing top towns. As mentioned, employment opportunities carried
    more weight, as did price of living.

  124. While these varieties of men may reserve a special invest your heart and become beneficial to
    a memory or two, they are not ideal candidates for the serious
    relationship. One such example is a brilliant app, which offers to access the
    initial wall post of users. Things like Kristen”.

  125. Thanks for a marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you could be a great author.
    I will always bookmark your blog and will often come back later in life.
    I want to encourage yourself to continue your great posts, have a
    nice holiday weekend!

  126. whoah this weblog is excellent i really like reading your posts.
    Keep up the good work! You realize, many individuals are searching around for this info,
    you could help them greatly.

  127. Overall, Business Link seems very consumer friendly, with added specifics of Services not just products being covered inside act,
    and giving the consumer information on how to proceed in a very
    situation and what should be covered by the retailer in terms to some
    product going wrong. Regardless of be it workplace politics
    deciding who gets that increase you’re hoping for metropolis
    politics determining where by you are entitled to park downtown county politics dictating your quarterly property tax as well as nationwide politics determining
    how your colleges are funded, politics plays a component inside your
    everyday life. To my thoughts the very idea of woman president is something
    speculative, going beyond the generally accepted rules possibly
    at the very best be subject to the theoretical and philosophical comprehension.

  128. I’m gone to tell my little brother, that he should also pay a visit
    this blog on regular basis to obtain updated from newest reports.

  129. I’m extremely inspired together with your writing skills as well as with the format in your weblog.
    Is this a paid theme or did you customize it your self? Either way keep up the
    excellent high quality writing, it’s uncommon to see a great blog like this one these days..

  130. Hello there, You’ve done a fantastic job. I’ll certainly
    digg it and personally suggest to my friends. I am sure they will
    be benefited from this site.

  131. My spouse and I absolutely love your blog and find most of your post’s to
    be exactly what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content in your case?
    I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a lot of the subjects you write concerning here.

    Again, awesome weblog!

  132. I read this article fully regarding the comparison of most recent and earlier technologies, it’s remarkable article.

  133. I blog often and I seriously appreciate your information. This article has
    truly peaked my interest. I will take a note of your blog and keep checking for new
    information about once per week. I subscribed to your RSS feed as well.

  134. Great post. I am dealing with some of these issues as well..

  135. It’s very simple to find out any matter on web as compared to books, as
    I found this paragraph at this web page.

  136. Such are the ingredients of Adiphene that its one finest
    selling level is the shortage of dangerous uncomfortable
    side effects. There are hundreds to choose from, allowing you the choice of matching the type with your own health
    and fitness goals. Having said that, the study has
    shown that just about anything that can maximize the metabolism, also can raise the weight reduction even if the human being is
    just resting.

  137. It’s very trouble-free to find out any matter on web as
    compared to books, as I found this post at this web page.

  138. I have read so many articles regarding the blogger lovers except this piece of writing is genuinely a fastidious paragraph,
    keep it up.

  139. I’m extremely impressed along with your writing talents as smartly as with the format in your blog.

    Is this a paid topic or did you customize it your
    self? Either way stay up the excellent high quality writing, it’s rare to see a nice weblog like
    this one these days..

  140. I have seen a lot of useful factors on your web
    site about personal computers. However, I’ve got the impression that notebook
    computers are still less than powerful sufficiently to be a option if you usually do
    jobs that require loads of power, like video enhancing.
    But for world wide web surfing, statement processing, and a lot other
    popular computer functions they are just fine, provided you do not mind your little friend screen size.
    Many thanks for sharing your ideas.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: